La venda de samarretes de la Diada 2019 – Objectiu Independència creix un 5% respecte de l’any passat

La venda de samarretes de la Diada 2019 – Objectiu Independència ha augmentat un 5% respecte de l’any passat, fet que l’entitat valora positivament perquè demostren que la societat catalana percep com a molt necessari col·laborar amb la compra de samarretes com a eina imprescindible de finançament de l’Assemblea per poder assumir i dur a terme els centenars d’actes que es duen a terme durant la resta de l’any.

La xifra de busos reservats per assistir a la Diada es manté semblant a la de l’any passat, al voltant dels 450. Per contra, la xifra d’inscrits ha caigut un 25%, i se situa en 37.500. L’Assemblea interpreta aquesta aquest descens d’inscrits com una conseqüència al fet que aquest any no s’hagi organitzat cap “performance” i que, per tant, els assistents no veuen la necessitat d’inscriure-s’hi tot i que tenen la intenció d’anar-hi. Tot i això, l’entitat fa una crida que la gent s’hi inscrigui igualment, per garantir l’èxit de l’organització.

img_9675