Creixen en un 50% el nombre d’autocars per a l’11-S en la darrera setmana

L’entitat està ultimant els detalls de la manifestació d’enguany que, com ja es va anunciar, sortirà de l’avinguda del Paral·lel, passarà pel Moll de la Fusta i el passeig d’Isabel II fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i acabarà davant l’estació de França, on hi haurà l’escenari. A la web de la Diada es poden consultar la llista de totes les assemblees territorials que han organitzat autocars.

Des de l’entitat es valora molt positivament aquest augment del nombre d’autocars, especialment intens en aquesta darrera setmana.

L’Assemblea confia que la xifra d’autocars i assistents seguirà creixent i fem una crida a tota la ciutadania independentista a participar en la manifestació de la Diada. Així s’expressa la voluntat de superar l’autonomisme i la repressió espanyola. D’aquesta manera també s’exigeix que es faci efectiva la independència i es dona un missatge al món que el poble catala continua en marxa cap a la seva llibertat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.