30 de setembre, marxa de torxes al Vallès Occidental, contra la repressió dels Mossos a l’independentisme

El pròxim 30 se setembre el Vallès Occidental viurà un acte reivindicatiu, amb especial implicació de les seves cocapitals. Totes les assemblees territorials ens unirem per exigir que acabi la repressió de la policia i de les institucions catalanes contra el seu propi poble.
– Per un cantó, volem que els Mossos d’Esquadra tornin a ser el cos de seguretat proporcionat i assenyat que va ser el Primer d’Octubre. Mesurat i democràtic, sense càrregues indiscriminades contra el món independentista.
– Per un altre, exigim al Departament d’Interior de la Generalitat que es retiri de totes les causes en què participa com acusació contra activistes independentistes.
No volem la presència de forces de repressió espanyoles al nostre territori, però tampoc volem una policia catalana que actuï com les forces de repressió espanyoles.
El 30 de setembre anirem fins al complex d’Ègara dels Mossos per denunciar públicament els atemptats contra les nostres llibertats nacionals i contra l’exercici de la democràcia i dels drets fonamentals de manifestació.


Unirem dues columnes de torxes, una des de Terrassa i l’altra des de Sabadell.

Punts d’inici

A les 19.45 h des de dos punts

  • Capella de Can Gambús (Sabadell). Hi ha aparcament lliure a la zona. Hi porten els autobusos de les línies F4, L4, L7, L14, L44 baixant a la parada “Albéniz” situada a la carretera de Terrassa.
  • N 150 a l’altura de l’Hospital de Terrassa. Hi ha una esplanada a l’altre costat de la carretera. També s’hi pot arribar en bus, amb les línies 1 i H.

El recorregut serà el que trobareu als mapes de sota, fins arribar al Complex Central Ègara, seu central dels Mossos.
Les torxes es repartiran en els dos punts de sortida (donatiu de 3 €).

Porteu frontals i llanternes per fer el camí de tornada quan acabi l’acte. També recomanem dur roba i calçat còmodes.

Convocatòria prèvia a Sant Quirze: a les 19.15 h davant del pavelló esportiu. Anirem a Can Gambús a peu.

  • PER UNA POLICIA CATALANA, DEMOCRÀTICA I AL SERVEI DEL POBLE!!!!
  • RETIRADA DE LES PISTOLES DE FOAM!!!!
  • RETIRADA DE LA GENERALITAT EN ELS CASOS CONTRA INDEPENDENTISTES!!!
  • PROU REPRESSIÓ!!!
Columna Sabadell
Columna Terrassa