El centre de Barcelona també s’omple d’estelades

Les estelades s’exhaureixen durant l’acte a Barcelona per convocar a l’11.

Dotze parades informatives de l’Assemblea Nacional Catalana han ocupat des de les 4 de la tarda la plaça Catalunya, el Portal de l’Àngel i el passeig de Gràcia en un acte per convocar a la manifestació de l’11 de setembre. Hi participen 16 assemblees territorials dels diferents barris de la ciutat i diversos grups de música. A més, una estelada gegant es passeja per plaça Catalunya davant la vista de catalans i turistes.

Els més de 100 voluntaris que treballen per la difusió del missatge independentista s’han trobat amb una bona predisposició per part dels passejants. El públic estranger ha preguntat encuriosit als voluntaris i ha fotografiat l’estelada gegant.

 

 

By nani Posted in Marxa