L’ANC arriba als 10.000 adherits set mesos després de la seva constitució

  • L’èxit de la Marxa cap a la Independència i de la seva massiva i històrica culminació l’11S, les claus de l’augment
  • L’ANC continua treballant perquè els partits incloguin els tres punts per l’Estat independent al seu programa electoral

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha arribat fins els 10.000 adherits només set mesos després de la seva constitució al Palau Sant Jordi el passat 10 de març.
És el resultat de la força de les més de 300 assemblees territorials i de la seva activitat arreu del territori, que ha aconseguit mobilitzar quasi 150.000 persones amb la Marxa cap a la Independència sense tenir en compte la seva gran culminació l’Onze de Setembre a Barcelona, en la mobilització més massiva de la història del país. A més dels 10.000 adherits, l’ANC compta amb més de 7.000 col·laboradors i simpatitzants.

Els tres punts
Amb aquest suport social, l’ANC té un clar objectiu davant les eleccions plebiscitàries del 25 de novembre: que el clam de l’11S es traslladi a les urnes i que, per tant, tots els independentistes vagin a votar, ja que el proper Parlament serà el que ha de portar al país cap a la independència.
En aquest sentit, l’Assemblea continua treballant amb els partits per tal que incloguin tres punts al seu programa en què es comprometen a treballar “conjuntament amb la resta de partits” per assolir un “Estat independent”.

La Marxa
L’èxit de la Diada, i l’actual embranzida en el procés d’emancipació català i en el creixement i arrelament de l’Assemblea, no hauria estat possible sense els centenars d’actes realitzats en el marc de la Marxa cap a la Independència.
La primera gran acció de l’ANC des de la seva constitució, la Marxa, va arrencar el 30 de juny a Lleida i va acabar a Barcelona amb el massiu clam per la independència de més d’un milió i mig de catalans.
Sense tenir en compte la marxa de l’11 de Setembre, l’ANC va realitzar un total de 463 actes de tot tipus que van mobilitzar 132.286 persones.

20121026-135140.jpg