L’ANC vol mobilitzar el vot independentista a les eleccions del 25N

· Edita un vídeo en què s’insta a traslladar el clam de l’11S al Parlament

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) pretén que les eleccions plebiscitàries del 25 de novembre permetin conformar un Parlament amb una gran majoria de diputats independentistes. Davant la importància històrica dels comicis, l’ANC continua mobilitzant-se, des del seu caràcter apartidista i transversal, per tal que el clam de l’Onze de Setembre irrompi al Parlament.

En aquesta línia, l’Assemblea ha editat un vídeo fent una crida a continuar fent història i instant a tothom a votar, recuperant imatges de la manifestació i les veus dels dos presentadors de l’acte polític del dia 11: el Jordi Margarit (veu en off) i la Txe Arana, que apareix a dalt l’escenari preguntant al més d’un milió i mig de persones assistents: “Volem que els nostres representants polítics es comprometin a iniciar el procés de secessió?”, en les votacions amb la cartolines verdes que es van repartir.

Precisament la cartolina verda d’Independència és també protagonista d’una butlleta informativa que repartiran les assemblees territorials arreu del país per aconseguir que cap independentista es quedi a casa el 25N. L’objectiu, novament, és el d’assegurar una gran mobilització a les urnes als partits favorables a l’Estat Propi. I pels no convençuts, l’ANC respon alguns dels dubtes que genera la possibilitat d’esdevenir un estat independent amb el díptic ‘7 dubtes sobre la independència’.

Contra la por, informació
A més de mobilitzar el vot independentista, les assemblees territorials de l’ANC estan fent desenes d’actes encarats a contrarestar l’estratègia de la por que es vol imposar des de certs sectors polítics i mediàtics de l’Estat espanyol. Aquestes dues setmanes de campanya hi haurà nombroses conferències informatives sobre aspectes fonamentals com què passarà amb les pensions en una Catalunya independent, entre d’altres; o actes més oberts en què els assistents poden preguntar sobre els temes en què tinguin dubtes i l’ANC els respon amb el màxim de realisme i basant-se en fonts i estudis de rigor. Podeu consultar els actes previstos al calendari de la web de l’ANC.

One comment on “L’ANC vol mobilitzar el vot independentista a les eleccions del 25N

  1. Retroenllaç: ANC Cerdanyola

Els comentaris estan tancats.