20 novembre a Rubí: les pensions en un Estat propi. Desmuntant pors

Les Pensions en un Estat propi. Desmuntant pors” és el títol de la conferència organitzada per Rubí per la Independència-Assemblea Nacional Catalana, que es portarà a terme al Casal d’Avis, al carrer de Magallanes de la ciutat vallesana, el dia 20 de novembre, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

L’acte, que el protagonitzarà Pere Gabarra, secretari de Jubilats per la Independència i membre del Centre Català de Negocis (CCN), es dirigeix especialment a les persones grans de Rubí, per tal que puguin preguntar al ponent els seus dubtes en relació al futur de les pensions si Catalunya esdevé un Estat independent.

La xerrada compta amb la col·laboració de Jubilats per la Independència i del CCN.

Seguidament, podeu fer un cop d’ull al cartell que hem dissenyat per informar els rubinencs de la celebració d’aquesta activitat.