Sabadell: SBDxI ja té local propi

El passat dissabte 1 de desembre vam inaugurar el nostre local, amb la companyia de molts dels nostres socis i simpatitzants i de molts companys i companyes de les altres territorials del Vallès. A tots, moltes gràcies pel vostre suport.

Vam tenir alguns parlaments, música de guitarra i cants compartits entre tots els assistents i una mica de pica pica.

El local es troba al carrer Illa 1-3, al centre de Sabadell i estarà obert de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre i d’11 a 1 del matí els dissabtes.

Esperem que el local es converteixi en un lloc de trobada i treball de tots els membres de l’ANC de Sabadell, alhora que punt d’informació i atenció per a tots els ciutadans i ciutadanes de Sabadell motivats, preocupats o interessats en la construcció de l’Estat Català.

El posem a la vostra disposició, desitjant que sigui també casa vostra.