6 desembre a Rubí: Digues la teva!

Rubí per la Independència-Assemblea Nacional Catalana organitza una activitat per a què els ciutadans puguin opinar sobre la futura Constitució catalana

L’entitat instal·larà una paradeta el dia 6 de desembre a la plaça de Catalunya per tal que els rubinencs puguin proposar quins haurien de ser els articles que haurien de conformar el futur document

“Digues la teva. Escriu la Constitució catalana” és el lema de l’activitat que ha organitzat Rubí per la independència-Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a dijous, 6 de desembre, dia en què es commemora l’elaboració de l’actual Constitució espanyola, amb l’objectiu de reivindicar que aquest document no representa la nació catalana i la necessitat de comptar amb una Constitució pròpia.

L’entitat rubinenca instal·larà a la plaça de Catalunya una paradeta per tal que els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin puguin deixar registrats al paper els diferents articles que haurien de conformar la futura Constitució catalana. L’estand se situarà en l’espai mencionat entre un quart d’onze del matí i les 2 de la tarda, i dos quart de cinc i les 6 de la tarda.

Rubí per la Independència-ANC ha volgut destacar el caràcter lúdic-festiu de la iniciativa, alhora que reivindicativa, amb activitats dirigides a petits i grans durant tot el dia. “Posteriorment, elaborarem un recull de les propostes que els rubinencs i rubinenques ens facin arribar i penjarem al web de l’entitat els articles més interessants i que, a judici d’aquests ciutadans, haurien de conformar la futura Constitució.”

6 desembre