19 de juny a Sant Quirze taula rodona amb els autors de “Delenda est Hispania” i “Catalunya last call”

El pròxim dimecres 19 de juny s’organitza a Sant Quirze la presentació de dos dels llibres més interessants dels títols que tracten al procés d’independència. Hi seran presents els seus autors que tenen una destacada dedicació a l’anàlisi del procés.

Albert Pont és el vicepresident del Cercle Català de Negocis i és l’autor de “Delenda est Hispania”. Hi analitza les raons econòmiques i els passos que caldrà fer per obtenir la llibertat nacional.
Salvador Garcia Ruiz és l’impulsor del Col·lectiu Emma que treballa des de fa anys la internacionalització del cas català i ha escrit “Catalunya last call” juntament amb David Boronat. Al llibre exposen quina és l’estratègia que ha de seguir Catalunya per recuperar la iniciativa econòmica i guanyar pes internacional.
Tot dos no es limitaran a presentar els seus llibres sinó que participaran d’una taula rodona que moderarà el director de Nació Digital Salvador Cot. El públic podrà plantejar les seves inquietuds i dubtes i els autors els respondran.
19 de juny 19:30 a la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès (Eduard Toldrà s/n)
Cartell 19 juny Pont i Salvador Garcia DINA3

One comment on “19 de juny a Sant Quirze taula rodona amb els autors de “Delenda est Hispania” i “Catalunya last call”

  1. Retroenllaç: Albert Pont i Salvador Garcia Ruiz omplen la biblioteca de Sant Quirze | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.