Recull de premsa del Concert per la llibertat

IMG_1901

Aquestes son algunes de les notícies que han sortit als mitjans de comunicació sobre el Concert per la llibertat.

Bona part de les cròniques de mitjans internacionals les ha recopilat International Catalonia7 comments on “Recull de premsa del Concert per la llibertat

  1. Retroenllaç: El “concert per la llibertat”, un altre jornada històrica per Catalunya ← Referendum2014.cat

  2. Som de fer senzill… però elegant i ordenat.- Ho hem de fer “ben fet” i senzillament en marxa.- Som, un poble en marxa -contundent, segur de sí mateix i decidit.- ELS CINC SENTITS I LES IDEES CLARES.. facin el que facin i ens diguin el que ens diguin.. perque podeN arribar a fer-nos sang . -NO LA GUERRA és clar…. però la GUERRA BRUTA ON S’ HI VAL TOT.. és la seva arma des de fa segles i podem estar segurs “que la faran servir fent-nos tot el mal que puguin” (o ho intentaran).. físicament, al sistema nerviós i a la nostra dignitat personal o nacional . ALERTA -doncs- LA NOSTRA GENT!! ALERTA ELS NOSTRES GOVERNANTS!! (Preparem-nos.. tots sabem que tractem amb una psicologia insana, malalta “obsessionada” en manar i disposar, dominar-nos i humiliar-nos. Així, doncs, germans i amics, exercici d’ interioritzar els sentiments i controlar les accions; anant fermament units i junts a La Festa de la Llibertat -aconseguida- !!

    M'agrada

  3. Ens cal externalitzar la situació; ser reiteratius. I amb la complicitat d’artsites europeus i de la resta del món. Som capaços de fer un concert en defensa de la LLIBERTAT cada any fins aconseguir-la?.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.