Assemblea General de Docents de l’ANC el 8 de febrer

Estem iniciant un any, el 2014, que serà decisiu per al nostre país. A tots ens tocarà fer molta feina i estar permanentment a punt.

Els docents, concretament, caldrà que estiguem preparats i actius per mantenir-nos ferms en la defensa del model d’immersió lingüística, en la defensa del model d’escola consensuat i defensat per la societat catalana durant els darrers trenta-cinc anys, i en la defensa de les competències educatives del Parlament i del Govern de Catalunya.

També haurem de reflexionar, debatre i consensuar quins hauran de ser els eixos vertebradors del sistema educatiu del nou Estat, quin país voldrem tenir i, en conseqüència, quina educació i quin ensenyament haurem de construir.

Cal doncs que comencem a escalfar motors i a posar-nos en marxa. La nostra sectorial té més de 400 membres inscrits i per a poder fer tota aquesta feina necessitem que tots sigueu membres actius, que us impliqueu i col·laboreu en alguna de les comissions de treball que hem creat. Per això, us convoquem a l’Assemblea General de Docents que celebrarem el dissabte 8 de febrer, d’acord amb la present convocatòria: ASSEMBLEA GENERAL DE DOCENTS DE L’ANC

DIA: 8 de febrer de 2014

HORA: de 10:30 a 13:30

LLOC: seu de l’ANC, carrer Marina, 315, BARCELONA

ORDRE DEL DIA

  1. Constitució de la Mesa
  2. Informació Gestora provisional
  3. Informació procés electoral per a l’elecció del Secretariat de la sectorial
  4. Presentació estructura organitzativa
  5. A les 11:30 DESCANS
  6. Presentació del Pla d’Acció de la sectorial per al 2014
  7. Reunions per comissions de treball
  8. Posada en comú
  9. Precs i preguntes

SECRETARIAT DE DOCENTS PER LA INDEPENDÈNCIA

One comment on “Assemblea General de Docents de l’ANC el 8 de febrer

Els comentaris estan tancats.