5 d’abril II Assemblea General de l’ANC a Tarragona. Oberta la inscripció

A l’Assemblea General del 5 d’abril hi podran participar totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 31 de març de 2014 i que estiguin a corrent de pagament de la quota corresponent.

Des d’avui fins el 10 de març teniu temps per fer la preinscripció a l’Assemblea General a través del  formulari que trobareu a la web de l’ANC. La preinscripció és molt important ja que ens permetrà tenir una bona previsió del nombre de membres de ple dret que hi participaran i, per tant, podrem optimitzar al màxim la logística de l’Assemblea General. Per qualsevol incidència amb la preinscripció podeu resoldre’l a través del correu cens@assemblea.cat.

One comment on “5 d’abril II Assemblea General de l’ANC a Tarragona. Oberta la inscripció

Els comentaris estan tancats.