La Gigafoto de la Via Catalana es farà pública a l’abril

L’equip audiovisual de l’Assemblea Nacional Catalana ha informat que la gigafoto de la Via Catalana “està encarant l’última etapa i esperem enllestir-la i fer-la pública al mes d’abril”.
A l’escrit, l’ANC explica que no s’han pogut donar dates aproximades fins ara perquè no hi havia “cap precedent de cap projecte similar a aquest”. “No hem tingut cap exemple a seguir a l’hora d’anticipar quina feina hauríem de fer”, afirma l’ANC a la nota, que afegeix que “ara ja podem fer previsions en base a la nostra pròpia experiència i estar segurs de poder-les complir”.
A l’escrit, l’equip audiovisual confirma que “hi apareixerà tot el traçat complet i que tots els participants situats a primera fila es podran trobar a la foto”.
La gigafoto de la Via Catalana permetrà immortalitzar els 400 quilòmetres de cadena humana que van formar més d’1.600.000 catalans el passat Onze de Setembre del 2013. L’ANC confirmarà més endavant la data exacte de publicació.

IMG_0524

One comment on “La Gigafoto de la Via Catalana es farà pública a l’abril

  1. Hem d’estar orgullosos de saber defensar pacíficament i ordenadament la nostra llibertat de autogovern per poder aconseguir millor benestar per nosaltres i les nostres futures generacions.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.