El 22 de febrer L’Hospitalet prepara una jornada intensiva de recollida del Signa un vot

Ens espera un any intens, ple d’il·lusió, i amb un gran repte per endavant: aconseguir que a la consulta del proper 9 de novembre de 2014 sigui la del SÍ i SÍ a la Independència de Catalunya.

A l’Hospitalet tenim una de les claus de volta per a l’assoliment d’una majoria social del País per al SÍ i SÍ. Volem un País lliure, amb una majoria social que cregui en la llibertat, un País de tots i per a tots. Tenim molta feina per endavant, però mai no hi havíem estat tan a prop. Mai la il·lusió d’un futur lliure no havia estat tan a tocar de les nostres mans.

És per això que l’ANC de l’Hospitalet, conscients de la responsabilitat de País que tenim al davant, volem treballar per a l’ampliació de la majoria social independentista a la nostra ciutat.

Com es va anunciar a la darrera assemblea ordinària, la territorial de l’Hospitalet està preparant  un intensiu de paradetes a la ciutat per al proper 22 de febrer.

El nostres objectiu és omplir l’Hospitalet amb 50 paradetes amb voluntaris d’entitats de l’Hospitalet, de partits polítics defensors del #SÍSí i d’altres territorials de l’Assemblea més o menys properes.

Participaran:

Territorials i sectorials de l’ANC:

Partits polítics:

Entitats:

A la jornada d’aquest dissabte, que porta per títol “#LHvoldecidir: omplim L’Hospitalet de parades” hi col·laboren una trentena de territorials de l’ANC de Barcelona i d’altres punts del país, així com entitats de L’Hospitalet i els partits que ja han manifestat públicament que el proper 9 novembre defensaran el Sí-Sí a la independència.

quadrat_estelada_logo