Dimecres 19 a Sant Cugat “Els reptes de la diplomàcia en el Procés” amb el Secretari del DIPLOCAT

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Conf_diplomacia-1 (1 página) Aquest dimecres a les 19:30 comptem a la Casa de Cultura de Sant Cugat amb Albert Royo, màxim responsable de  l’entitat que gestiona la política exterior i la diplomàcia catalana.

En un context en què algun polític català ha qüestionat fa pocs dies el manual del Govern en rèplica al del ministre Margallo i en general tota la seva acció exterior, el secretari general del DIPLOCAT ens oferirà la seva visió de com la diplomàcia pública catalana està treballant, molt discretament, per internacionalitzar el nostre procés, o com el projecte de llei de l’acció exterior de Catalunya segueix el seu curs en el Parlament.

Albert Royo i Mariné és llicenciat en Ciències Polítiques, Màster en Anàlisi Econòmica Aplicada per la UPF i diplomat en Afers Europeus per la London School of Economics).

Va treballar a la Comissió Europea des de l’any 2001 i fou secretari de Cooperació Exterior i d’Afers Exteriors del…

View original post 167 more words