La Gigafoto de la Via Catalana rep un milió i mig de visites en 15 dies

L’expectativa generada per la publicació de la Gigafoto de la Via Catalana cap a la Independència ha fet que en 15 dies la pàgina en què es troba, www.gigafoto.assemblea.cat , hagi rebut més d’1.500.000 visites i superat els 4.000.000 de pàgines vistes. L’impacte de la Gigafoto, a més, s’ha multiplicat gràcies als milers de comparticions que els participants han fet a través de les xarxes socials dels diferents trams de la Via. La facilitat d’ús de la web, que permet trobar les fotografies buscades en poc temps, fa que la mitjana de temps per visita sigui de poc més de 3 minuts.

La gran resposta rebuda per la Gigafoto també ha tingut efecte a nivell internacional. Així, la pàgina ha rebut també milers de visites de 172 països diferents; especialment dels Estats Units (9.000 visites), França (7.500), Gran Bretanya (7.000) i Alemanya (6.000), entre d’altres.

L’èxit del projecte, assolit gràcies a l’esforç de centenars de persones, mostra com la il·lusió i el convenciment mostrats pels més de 1.600.000 persones que van participar a la Via Catalana continua vigent per encarar un 2014 decisiu.

20140417-123033.jpg

One comment on “La Gigafoto de la Via Catalana rep un milió i mig de visites en 15 dies

Els comentaris estan tancats.