Tres propostes pel cap de setmana a Rubí

Avui divendres 25 a les 19,00 al CRAC de Rubí, Taller de danses de grup, participatives i divertides. Organitza ANC Rubí. Si vols passar una estona divertida, diferent, ballant danses de diverses èpoques i llocs, VINE!!!
Imatge
Dissabte 26 a partir de les 15,00, a l’escola 25 de setembre de Rubí, la comunitat senegalesa de Rubí convida a tothom a la Jornada de Portes Obertes: conferència sobre violència de gènere, degustació de menjars típics, balls africans, taler de trenes i exposició. L’ANC participarem fent tallers de muntatge d’urnes per a nens i nenes. 
Imatge
Diumenge 27 d’abril a les 18,30 al teatre La Sala de Rubí, tindrem l’oportunitat d’escoltar 4 cors: Concert de primavera, Rubí a Tot Cor. Organitza Obrador Coral de Rubí, Corals del Vallès i Federació catalana d’entitats corals. Participen: Obrador Coral, Cor de Cambra Joliu de LLeida, Orfeó Nova Tàrrega, Germanor Empordanesa de Figueres i Cor Flumine de Tortosa.
Imatge