Dissabte 21 a Tortosa primer assaig de la V

Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Jesús, Roquetes i Tortosa duran a terme la primera mobilització encaminada a escalfar motors de cara a la gran V del proper Onze de Setembre. Concretament, han organitzat el primer assaig fent una V humana el proper dissabte 21 de juny a les 20 horesa la Plaça Corona d’Aragó, de Tortosa, entre la Carretera de Roquetes i l’Avinguda de Jesús.

L’acte “Vine a fer la V, votar depèn de tu”, està convocat per l’ANC a Jesús, Roquetes i Tortosa, i s’iniciarà a les 19 hores amb concentracions a cadascun d’aquests municipis, des d’on s’anirà en cercavila fins la Plaça Corona d’Aragó. A les 20h es formarà la gran V i seguidament s’hissarà una gran estelada, i es faran diferents parlaments per a cloure l’acte.

El proper Onze de Setembre, l’ANC ha convocat a Barcelona una gran mobilització per formar una V de Via, Voluntat i Votar a Barcelona, a la Diagonal i a la Gran Via confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes. Durant l’estiu es duran a terme, entre d’altres, actes regionals amb grans mosaics dirigits a diversos líders mundials.

cartellV21062014c