La Generalitat ja té en marxa el registre de catalans residents a l’exterior

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha creat recentment el Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior. La responsabilitat d’aquest registre és del Departament de la Presidència mitjançant la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea.

Aquest registre té caràcter voluntari i s’adreça a aquells ciutadans i ciutadanes que tenen la condició política de català, és a dir, els catalans i catalanes amb passaport espanyol que resideixen fora de l’Estat espanyol, el darrer veïnatge administratiu dels quals és a alguna població de Catalunya.

Animeu a tots els residents a l’estranger a omplir aquest registre que ha de servir per al 9 de novembre.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Captura de pantalla 2014-06-24 a les 23.51.54