L’Assemblea presenta els actes previs a l’11 de Setembre 2014

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat aquest dijous 10 de juliol la campanya d’actes previstos per aquests dos mesos previs a la Diada de l’Onze de Setembre 2014. Els actes, que es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre, tindran lloc arreu de la geografia catalana, així com a diverses ciutats del món, gràcies a la col·laboració de les assemblees territorials i exteriors de l’ANC.

Com ja es va fer l’any passat amb els assajos de  la Via Catalana, l’objectiu de la campanya és internacionalitzar el procés català, així com la dinamització del territori  de cara al 9N. “El 2014 és l’any decisiu en el nostre camí cap a la independència. Per això enguany la data més important no és l’Onze de Setembre, sinó el 9N: el dia que votarem i decidirem la nostra llibertat”.

Un missatge al món

En aquest sentit, i tal com ha explicat Núria Vinyals, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, a partir d’aquest dissabte 12 de juliol i durant cada cap de setmana, l’Assemblea Nacional Catalana organitzarà grans actes regionals en què es desplegarà un gran mural interpel·lant cadascun a un líder polític que serà clau a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana per tal d’aconseguir ressò mundial i informar-los que els catalans votarem el 9N.  El primer mural estarà dirigit al presidents dels Estats Units, Barack Obama i es desplegarà a Badalona.

En total es realitzaran 10 grans murals, un per cada líder mundial interpel·lat, i tindran unes dimensions de 15×30 metres cadascun d’ells. Barack ObamaJean Claude JunckerMartin SchulzAngela MerkelFrançois HollandeDavid CameronMatteo RenziBan Ki MoonDilma RousseffFrancesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat.

Una V a cada municipi

A més dels murals que enviaran aquest missatge als principals líders mundials, el membre del Secretariat de l’ANC Ignasi Termes ha explicat que enguany, com també ja s’ha fet el 2012 i 2013 amb la Marxa cap a la independència i la Via Catalana; les Assemblees Territorials i Exteriors de l’ANC duran a terme múltiples mobilitzacions amb forma de V en les diferents poblacions d’arreu de Catalunya i del món.

Aprofitant la campanya d’estiu de l’ANC i en el marc de la campanya “Estem Preparats” dins el projecte “El País de Tots”, que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència, Termes també ha explicat que aquest juliol s’encartellaran els carrers de Catalunya. D’aquesta manera aprofitarem tots els actes preparatoris de la V del proper Onze de Setembre per tal que arreu del país es visualitzi que Estem preparats per a assolir el repte que ens hem plantejat.

1 comments on “L’Assemblea presenta els actes previs a l’11 de Setembre 2014

  1. Amb el tema dels cartells sempre col.locar-los en zones permeses, no incumplim les normes dels municipis, perque despres sortim deseguida a les noticies de Madrid siguem curosos

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.