Els Pets, La Gossa Sorda i Sanjosex clouran l’11 de setembre amb un concert després de la Via Catalana 2014

Tres grups consolidats de l’escena musical catalana amb estils molt diversos seran els encarregats de posar fi a la jornada de mobilització històrica del proper Onze de Setembre a la ciutat de Barcelona. Els Pets, La Gossa Sorda, i Sanjosex participaran així de la “Festa per la Llibertat” que tindrà lloc al Passeig Lluís Companys de la capital catalana a partir de les 19h aproximadament, una vegada hagi finalitzat la Via Catalana 2014, la “V” que omplirà de gent la Diagonal i la Gran Via des de la Plaça de les Glòries fins a la Plaça Pius XII i la Plaça Ildefons Cerdà, respectivament. El concert s’allargarà fins a la mitjanit.

Amb la “Festa per la Llibertat” s’acabaran doncs les activitats de la societat civil per reivindicar la consulta i la força del SÍ per fer un país nou durant la Diada del tricentenari. L’acte està emmarcat en la campanya “Ara és l’hora” que des de mitjans de juliol agrupa la societat civil catalana per garantir la Consulta del 9 de novembre i fer que el SÍSÍ sigui l’opció majoritària. Per fer-ho possible, “Ara és l’hora” ha engegat diverses accions entre les quals destaquen l’organització de la Diada, amb la Via Catalana 2014 i la Festa per la Llibertat, centenars d’actes al territori, l’activació de 100.000 voluntaris o la recollida de donatius per obtenir els recursos necessaris per afrontar la consulta a partir de l’11 de setembre.

20140806-122714-44834179.jpg

4 comments on “Els Pets, La Gossa Sorda i Sanjosex clouran l’11 de setembre amb un concert després de la Via Catalana 2014

  • De tota manera si hem de ser la immensa majoria els que votem sí-sí és segur que serà perquè haurem sumat adeptes que abans pensaven una altra cosa. Si tots haguéssim estat independentistes fa 20 anys no hagués fet falta esperar el 2014.

   M'agrada

   • I no et fan emprenyar els arribistes, no d´ultima hota no??. Ha tingit diverses oprtunitat p.e. concert del camp nou. Què li ha passat ara a un regidor actial de psc)’?? No és la primera vega que se li ha demanat ajut. Això és cara dura acasa meva.

    M'agrada

 1. Sanjosex hauria d´explicar el per què ara si, Ho sent regidor actualment socialista de la Bisbal ha canviar d ídees. Tambó hauria d´explicar xq no s´ha compromés abans. Se li ha demant més d´un cop. Qè li ha passat ara?

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.