Els sabotatges a les pancartes d’ “Ara és l’hora” no eviten que ja hi hagi 11 autocars plens a Sant Quirze per l’11S

La campanya “Ara és l’hora” a Sant Quirze de Vallès disposa des d’aquesta setmana de 7 pancartes i 4 “mupis” (plafons de propaganda grans) per cridar a inscriure’s a la V i per reservar places d’autocar per anar-hi.

Per desgràcia aquestes pancartes han estat objecte d’agressions en dues ocasions fins ara. Fent servir el mateix sistema algú ha esquinçat les 2 pancartes per deixar-les il·legibles. En les dues ocasions ha passat a primeres hores del matí en punts cèntrics de la vila.

De moment no hi ha testimonis però es demana a tothom que observi alguna d’aquesta agressions que provi de fotografiar l’autor. De moment Sant Quirze per la Independència ha presentat una denúncia a la policia local. En tots els casos comptava amb l’autorització de l’Ajuntament.

Tot i aquestes agressions, en aquest moment la resposta dels ciutadans de Sant Quirze per anar a Barcelona l’11 de Setembre és extraordinària. Ja hi ha 11 autocars plens dels 15 de què disposa Sant Quirze per la Independència.

Davant les agressions, la nostra resposta és cívica i pacífica, però absolutament decidida.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 comments on “Els sabotatges a les pancartes d’ “Ara és l’hora” no eviten que ja hi hagi 11 autocars plens a Sant Quirze per l’11S

  1. Molt be St. Quirze !!! ningú ens podrà parar d’anar cap el nostre únic objectiu LA INDEPENDËNCIA!!!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.