ARA ÉS L’HORA completa a Martorell la prova pilot de la Gigaenquesta

La campanya ARA ÉS L’HORA ha testat la Gigaenquesta aquest dimecres a Martorell en la prova pilot sobre el terreny que precedirà l’inici oficial de les accions per tots el país previst per aquest dissabte 4 d’octubre en més de 60 localitats, entre elles Badalona, Girona, Reus o Tàrrega.

Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural han recolzat els aproximadament 300 voluntaris que s’han reunit a partir de les 18.30h per a perfilar els últims detalls de l’acció amb l’organització i arribar així a 8.000 llars de la localitat del Baix Llobregat.

Les presidentes de l’ANC i Òmnium s’han dirigit als voluntaris i al públic assistent a la Plaça Pompeu Fabra de Martorell remarcant la voluntat de conèixer el país nou que imaginen els catalans i les catalanes i recordant la feina que s’està fent per aconseguir 100.000 voluntaris mobilitzats i implicats per a la campanya política més important de la història del país.

Muriel Casals ha explicat que la campanya projectada per ARA ÉS L’HORA no busca convèncer ni pregunta pel sentit de vot pel 9N, l’objectiu és “fer una gran enquesta per saber quina Catalunya volem i després fer un país nou entre tots“. En aquest sentit, la presidenta d’Òmnium ha remarcat que “els nostres polítics no poden escoltar els somnis de la ciutadania perquè només gestionen les escorrialles”.

Carme Forcadell ha acompanyat la crida a implicar-se activament en la campanya amb la voluntat de deixar palès que ARA ÉS L’HORA “no renuncia a la Consulta” i que la resposta a la suspensió per part del Tribunal Constitucional serà “més campanya, més democràcia i més consulta”. Forcadell ha recalcat que “cap tribunal decidirà per nosaltres i menys un Tribunal Constitucional polititzat i sense legitimitat”. A més ha exposat que “no hi ha res per sobre de la democràcia i de la voluntat d’un poble”.

Finalitzat l’acte de presentació, els voluntaris han iniciat la Gigaenquesta acompanyats de Joan Lluís Bozzo, Josep Maria Benet i Jornet, Ada Parellada o la mateixa Muriel Casals. L’acció ha acabat amb la recollida de centenars de formularis completats i un acte festiu per a voluntaris i públic.

_LL_2574_opt