Experts, entitats i moviments socials debaten sobre ‘Política, Democràcia i Participació’ al cicle ÀGORA del “EL PAÍS QUE VOLEM”

Des de dilluns i durant gairebé 40 dies, el cicle ÀGORA de “EL PAÍS QUE VOLEM” fa  d’altaveu de les inquietuds ciutadanes amb debats diaris (19h-21h) a la carpa instal·lada al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Aquesta primera setmana, del 29 al 5 d’octubre, està dedicada a la “Política, democràcia i ciutadania” i hi participen ponents com Itziar Gonzàlez, Isona Passola, Joan Subirats, Carles Ramió, Josep Mª Vallès, Xavier Guix, Josep Maria Reniu, Ferran Requejo…etc. Tots ells debaten i dialoguem sobre quin és el projecte de país que desitgen i aporten propostes concretes per al www.elpaisquevolem.cat, on s’hi aboquen les idees sorgides a l’Àgora.

Al cicle hi col·laboren entitats com la Fede.cat (Organitzacions per a la Justícia Global), l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques), el CJB (Consell de la Joventut de Barcelona) o el Parlament Ciutadà i el Procés Constituent; ambdues entitats col·laboraran de manera especial durant tot el cicle, aportant ponents i continguts per al debat en diversos àmbits.

Els debats es fan de dilluns a divendres de 19h a 21h, i dissabte al matí (12h) és el torn dels partits polítics que donaran resposta a les propostes recollides durant les ponències de la setmana. Diumenge al matí, la sessió serà lúdica amb activitats de cultura popular.  Dilluns serà el torn dels joves, amb debats organitzats per aquest col·lectiu.

Captura de pantalla 2014-10-02 a les 1.49.32