ARA ÉS L’HORA estrena nous perfils al web d’arguments i testimonis amb Kilian Jornet

ARA ÉS L’HORA ha actualitzat la nova pàgina web de la campanya amb testimonis que exposen els seus motius per voler construir un país nou comptant amb la col·laboració del corredor de muntanya Kilian Jornet. Al web s’hi sumaran diàriament nous perfils tant de persones conegudes com anònimes.

Kilian Jornet destaca en el seu perfil la voluntat de construir un país nou on “els ciutadans puguin escollir el model”. El campió català també ressalta la necessitat d’aconseguir una societat on “les lleis estiguin al servei dels éssers vius, no a l’inrevés”. A banda de Jornet, s’han habilitat nous perfils centrats en aspectes com el benestar, les pensions o la regeneració democràtica.

A més dels testimonis, l’espai ofereix arguments sobre diversos àmbits com la inversió pública, els drets socials o l’educació. Una informació que es complementa amb la possibilitat que tenen els usuaris de preguntar aspectes sobre els àmbits plantejats amb el compromís de respondre en 48 hores.

El web d’ARA ÉS L’HORA també compta amb un post-it interactiu que qualsevol persona pot completar amb la frase que desitgi. El post-it està encapçalat per un “Vull:” i finalitza amb “#SíoSí”; i és al mig on cadascú pot crear el seu contingut.

IMG_3246.PNG