ARA ÉS L’HORA fa arribar la Gigaenquesta a Badalona, Girona i desenes de ciutats del país

El proper dissabte 4 d’octubre arrenca la Gigaenquesta a desenes de municipis del país. Badalona i Girona seran dues de les ciutats on ARA ÉS L’HORA, la campanya unitària impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, duran a terme la primera gran jornada de la Gigaenquesta, que té per objectiu arribar a totes les llars del país per escoltar els somnis dels catalans per a construir un nou país.

A Badalona, més de 2.000 voluntaris es distribuiran per tota la ciutat per dur a terme la Gigaenquesta. Es concentraran a les 10 hores del matí a cinc punts diferents per dur a terme l’enquesta per tota la ciutat. A la Plaça Pompeu Fabra, a més d’una part dels voluntaris, hi haurà també a les deu Karmele Marchante i Sílvia Soler, periodista i escriptora, i les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Muriel Casals i Carme Forcadell. A les 10:30 hores, i després d’un breu parlament, els voluntaris començaran la Gigaenquesta arreu. Un cop finalitzada, es retrobaran tots els voluntaris a la Plaça Països Catalans a les 14:00 hores, per fer un vermut de cloenda amb els voluntaris.

A Girona, els voluntaris es trobaran també a les 10:00 hores al Pavelló de Fontajau. A les 10:30 hores, l’escriptor Josep Maria Fonalleras farà un breu discurs i arrencarà la Gigaenquesta. Un cop finalitzada, a les 13:30 hores tots els voluntaris faran un brindis de cloenda a la Plaça de la Constitució.

IMG_3247.PNG