ARA ÉS L’HORA encara la recta final de la Gigaenquesta desplegant centenars de voluntaris per escoltar tothom

La campanya ARA ÉS L’HORA mobilitzarà centenars de voluntaris al llarg d’aquesta setmana en localitats com Vilafranca del Penedès, Cerdanyola del Vallès, Figueres, El Vendrell, Martorell o Santa Coloma de Gramenet, a banda de zones de Barcelona com l’Esquerra de l’Eixample, Sagrada Família, Fort Pienc o Ciutat Vella, per a seguir descobrint el país nou que imaginen els catalans i les catalanes en el porta a porta més festiu i reivindicatiu de la nostra història.

El passat dissabte, amb Lleida com a punt central de l’acció, es va realitzar l’última Gigaenquesta multitudinària, però els més de 56.000 voluntaris amb els que compta la campanya pel Sí a la independència encapçalada per Òmnium Cultural i l’ANC seguiran mobilitzats fins els dies previs a la consulta del 9N per a completar les mostres previstes a tot el territori.

Comença el recompte de la Gigaenquesta

ARA ÉS L’HORA ha iniciat el recompte dels milers de formularis que s’han recollit durant les darreres setmanes a través de la Gigaenquesta per a definir les preferències dels catalans i les catalanes per al país nou a partir de les 6 preguntes exposades pels voluntaris sobre llengua, la relació de Catalunya amb Europa, la regeneració democràtica o la inversió pública.

ARA ÉS L’HORA comunicarà en les properes setmanes el nombre total de llars visitades, els voluntaris mobilitzats i les enquestes recollides. A banda es realitzarà un buidatge acurat dels resultats per a entregar-los posteriorment als polítics catalans per tal que escoltin els desitjos dels ciutadans per al país nou.

IMG_3295.JPG