ARA ÉS L’HORA vol sumar més de 125.000 inscripcions per convertir la Via Lliure en una “onada imparable”

La Via Lliure ja compta, quan falta una setmana per l’Onze de Setembre, amb més de 360.000 inscrits. Una xifra que els organitzadors han considerat positiva, tot i que han demanat un darrer esforç per convertir la Via en una “onada imparable”cap a la República Catalana, ha explicat el president de l’ANC, Jordi Sànchez. En aquest sentit, Ara és l’Hora fa una crida a aconseguir més de 125.000 inscripcions en una setmana per assegurar una distribució homogènia dels participants.
Sànchez ha remarcat la importància d’acomplir aquesta crida: “Aquest és un país que guanya al carrer per guanyar el repte a les urnes. Tothom és imprescindible,  cal que tothom ocupi el seu lloc a la Meridiana”. Sànchez ha afegit que “no es tracta de saber si podem o no podem, es tracta de saber si volem o no volem. I voler vol dir que tots nosaltres som imprescindibles per desbordar la Meridiana”. Sànchez també ha deixat clar que “la Via Lliure és de la gent; la gent és la protagonista”. El president de l’ANC ha acabat fent una crida: “als que dubten, que vinguin: a la Via hi cap tothom. Als que vindran i no s’han inscrit, que ho facin, que es facin responsables d’un tram de la Meridiana. I als qui ja s’han inscrit, que facin un esforç per animar a participar a gent del seu entorn”.
Per la seva banda, el president d’Òmnium, Quim Torra, ha reiterat que cal “omplir els carrers per omplir les urnes”. Torra ha explicat la trentena de personalitats que ha convidat Òmnium Cultural perquè visquin en primera persona la Diada: “Volem que s’apropin a la realitat de Catalunya. Volem explicar-nos i que ens ajudin a explicar el que està passant a Catalunya”, ha afegit.
El coordinador de mobilització de l’ANC, Josep Sabaté, ha afirmat que l’11S es generarà “una onada imparable que trenqui els murs que ens imposa l’Estat espanyol”. Sabaté ha reiterat la importància d’inscriure’s, i ha explicat que el punter gegant que avançarà per tota la Meridiana serà carregat per esportistes catalans. Sabaté també ha explicat que els parlaments finals els duran a terme els presidents de l’ANC i Òmnium, i també la coordinadora d’Internacional de l’ANC, Liz Castro, que intervindrà en anglès per enviar un missatge al món deixant clara la voluntat dels catalans.
QLL_0943

One comment on “ARA ÉS L’HORA vol sumar més de 125.000 inscripcions per convertir la Via Lliure en una “onada imparable”

Els comentaris estan tancats.