La Via Lliure desborda la Meridiana amb una onada imparable cap a la República Catalana

La Via Lliure a la República Catalana, la mobilització organitzada per ARA ÉS L’HORA aquest Onze de Setembre, ha desbordat l’Avinguda Meridiana de Barcelona i s’ha convertit en la Diada més determinant i multitudinària de la història. Una marea humana ha generat una immensa onada de colors al pas d’un punter gegant que ha fet tot el recorregut fins arribar a les portes del Parlament, símbol del país nou que començarà a construir la societat catalana a partir del 27S.
El moment culminant de la Via Lliure s’ha produït quan el punter ha arribat a l’escenari i tots els participants han aixecat el punter formant un mosaic gegant de tots els colors i accents de la futura República Catalana.
El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha afirmat en el seu discurs que “estem fent una revolució democràtica cívica i democràtica. I l’acabarem, i l’acabarem bé, a través de les urnes”. Sànchez ha afegit: “som un sol poble. Guanyarem la llibertat com un sol poble, ningú ens fracturarà”. El president de l’Assemblea ha demanat als “polítics lleialtat, que siguin valents, que no ens fallin”. “Som el moviment democràtic més potent d’Europa, estem orgullosos de ser demòcrates, no ens fan por les urnes, guanyarem la República Catalana!”, ha conclòs. 

El president d’Òmnium, Quim Torra, ha dit per la seva banda: “La llibertat no és negociable”. Torra també ha recordat les mobilitzacions de 2010, 2012, 2013, 2014 i ha exclamat: “ho hem tornat a fer”. “Ara és l’hora, a córrer com el vent i a vèncer l’impossible”, ha conclòs.

  

  

2 comments on “La Via Lliure desborda la Meridiana amb una onada imparable cap a la República Catalana

Els comentaris estan tancats.