L’Assemblea presenta un vídeo interactiu per reviure la Meridiana des d’una altra perspectiva

Ja és possible reviure la Via Lliure en primera persona gràcies al vídeo espectacular que ha publicat l’Assemblea Nacional Catalana, amb el trajecte íntegre del punter que va recórrer la Meridiana el passat 11 de setembre. Gràcies a la tecnologia, el clip s’ofereix en 360º de manera que la visió és dinàmica i es pot canviar el punt de vista de l’espectador, ja sigui movent el dispositiu mòbil o el cursor per la pantalla.
En aquesta setmana decisiva per la història del nostre país, l’ANC vol recordar la il·lusió amb què es va omplir la Meridiana per a convertir l’avinguda barcelonina en una gran onada que va recollir els anhels col·lectius i els va portar al Parlament. 
L’Assemblea vol que aquesta demostració de la voluntat popular es traslladi de manera real al Parlament a través de les urnes i per això, aquesta setmana prèvia a les eleccions del 27S, demana que la ciutadania prengui consciència de la seva força i el seu paper actiu en la campanya; en aquest sentit des de l’ANC s’està promovent la campanya #SomDecisius per tal que tothom es converteixi en un altaveu d’arguments i raons.
Reviu la Via Lliure i troba’t al vídeo en 360º

  • Versió en temps real (41.20): 

  • Versió accelerada (3.46):