Carta de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez cridant a participar a l’acte del 6 de febrer a Barcelona

Suma’t a la concentració!

El dilluns 6 de febrer a les 8.15 h vine davant del TSJC!

Defensem la democràcia i donem suport als nostres representants.

El judici del 6 de febrer pel 9N, en què es jutjarà l’expresident Artur Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega, és un nou atac a la voluntat de tot un poble a decidir lliurement el seu futur i a la sensibilitat democràtica de tots els catalans i catalanes.

Per això, l’ACM, l’AMI, l’ANC i Òmnium Cultural fem una crida a la mobilització cívica, ferma i massiva el proper dilluns 6 de febrer a les 8.15 h davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Demostrem que tenim un gran consens de país i denunciem la farsa de l’operació diàleg. Vivim en una democràcia intervinguda per la justícia espanyola i hem de fer sentir la nostra veu.

El 6F mostrem al món que som un gran clam, que som tots els demòcrates defensant un poble.

Jordi Cuixart
president d’Òmnium Cultural
Jordi Sànchez
president de l’Assemblea Nacional Catalana

web_assemblea_6f

One comment on “Carta de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez cridant a participar a l’acte del 6 de febrer a Barcelona

Els comentaris estan tancats.