Un centenar d’actes per explicar el futur immediat de Catalunya. Aquests són els del Vallès Occidental

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb el suport d’Òmnium Cultural organitza un centenar d’actes els propers dimarts i dimecres arreu del territori amb diputats de la majoria parlamentària serviran per explicar el futur immediat de Catalunya.

Els actes es duran a terme entre dimarts i dimecres; seran una cinquantena cada un dels dos dies, i els faran membres del Govern de la Generalitat i també diputats de la majoria parlamentària independentista. La finalitat serà explicar a la ciutadania les eines i mecanismes que s’usaran per afrontar els propers dies, sobretot arrel de l’aprovació de l’article 155 de la Constitució, que preveu acabar amb l’autonomia catalana.

Vallès Occidental (actualitzat 18:30 del dia 25)

  • Castellar del Vallès Marc Sanglas serà a les 21:30 a la sala d’actes del Mirador
  • Cerdanyola del Vallès – 24 d’octubre, 19.30 Marc Sanglas Ateneu, Carrer Indústria, 38-40
  • Sabadell – 25 d’octubre, Sergi Sabrià serà a les 20:00 plaça del Dr. Robert
  • Terrassa – 25 d’octubre Josep Rull i Marc Sanglas ser-ne a les  19.00 Centre Cultural, Rambla d’Ègara, 340
  • Sant Cugat del Vallès ACTE ANUL·LAT 25 octubre Toni Comín
  • Rubí dimecres 25 Àngels Ponsa serà a les 19:30 a Auditori del Museu Vallhonrat, carrer Sant Pere, 77 -792 comments on “Un centenar d’actes per explicar el futur immediat de Catalunya. Aquests són els del Vallès Occidental

Els comentaris estan tancats.