Ripollet per la independència revalida la seva junta

Dilluns dia 7 d’abril, en assemblea ordinària, es va aprovar per unanimitat i amb una participació del 50% dels membres amb dret a vot, continuar amb l’equip coordinador actual de la secció local d’ANC – Ripollet per la Independència, al no presentar-se cap altre llista alternativa, un cop acabat el mandat d’un any, tal com marquen els estatuts.
Així doncs, l’equip coordinador, renovat per un any més, queda de la següent manera:
• Miquel Estapé (Coordinador)
• Xavier Vilanova (Secretari)
• Nuria Gorina (Tresorera)
• Jordi Voltà (Vocal – Resp. Merxandatge)
• Jordi Saldaña (Vocal – Resp. Comunicació)

Desde la secció local, volem agraïr la presència i el suport de tots els membres que ens han donat suport, així com donar-vos el nostre compromís per seguir treballant amb tota la il·lusió i empenta durant aquests propers mesos, per fer possible que Catalunya esdevingui un país lliure i independent.

20140408-181842.jpg