Missatges finals de “Junts pel sí” i la CUP

Moltíssimes gràcies i fins diumenge

Aquests últims dies he viscut amb tots vosaltres l’emoció d’un final de campanya molt intens.

Ara, després de l’èxtasi que hem viscut junts aquest vespre, a la festa final de «Junts Pel Sí», aprofito un moment de calma per compartir amb tots vosaltres les sensacions i sentiments que hem viscut junts. Que m’heu fet viure.

Us dono les gràcies pel vostre escalf, pels ànims constants, per la vostra voluntat de fer possible aquest futur que, com ens recorda sempre en Lluís Llach, és «lluminós i possible». Sou increïbles.

Quan vaig decidir encapçalar aquesta llista sabia que hi hauria milers i milers de persones, no al darrera sinó al meu costat. Junts hem arribat més lluny que mai. Junts, mai havíem estat tan a prop d’aconseguir-ho. Junts guanyarem la llibertat i junts, i sempre amb un somriure, construirem un país més lliure, més just i més digne per a tothom. Mai més súbdits!

Per això, ara farem valdre només la democràcia. D’això va la cosa i aquest és el meu lema personal, per damunt de qualsevol altre eslògan: democràcia, democràcia, democràcia.

Abans d’acabar, permeteu-me una darrera cosa: queden poques hores fins que el diumenge tanquin els col·legis i és un temps preciós per guanyar cadascun dels vots que ens falten. No defallim ni un moment. Assegurem-nos que cap vot de sí no es quedi a casa.

En aquest enllaç hi trobaràs molt de material per distribuir per correu, amb el el Whatsapp o personalment. Fes-lo servir les hores que encara ens queden!

Hem d’aconseguir els vots necessaris per guanyar el mandat democràtic que Europa espera. Ajudem-nos els uns als altres i no defallim en cap moment.

Junts, ens farem escoltar. Junts, podem fer història.

Compto amb tu.

Raül Romeva


Missatge d’en David Fernàndez, en Quim Arrufat i la Isabel Vallet

El 27S tenim una cita clau. El més vell del nostres somnis –llibertat, justícia, democràcia– el tenim a tocar i és a les nostres mans. Eleccions plebiscitàries excepcionals –per refrendar l’anhel de llibertat d’aquest poble– i eleccions constituents –per decidir com ho volem fer entre totes i tots. Per descomptat, des de la CUP no volem que el futur s’assembli al passat ni al present recent. És l’hora de començar a canviar-ho tot. Per això el programa de la CUP se centra en assolir la independència, iniciar la llarga lluita contra totes les desigualtats socials i fer-ho des de la radicalitat democràtica. Independència, pobresa zero, prou corrupció. Ara és l’hora de la plena sobirania política, econòmica i popular.

El proper 27 de setembre comença la resta de les nostres vides en llibertat, el vot que canviarà la teva vida. Sense renunciar a res ni a ningú. Ni a la llibertat política del nostre país ni a la justícia social per a la seva gent. Venim de lluny. Hem omplert els carrers, les places i les lluites, i ara és hora d’omplir les urnes. Per continuar omplint el futur.

S’ha acabat el temps de la por i la imposició. És temps de llibertat. I ho farem pels qui ens van precedir en la lluita –en condicions molt pitjors– i pels que vindran: en condicions molt millors.

Nosaltres tornem al carrer, d’on gràcies a vosaltres no hem marxat mai del tot. Han estat tres anys a Matrix on hem constatat que tenim un Parlament buit de sobirania. Les nostres vides són governades des de despatxos de Madrid, París i Brussel·les. Ha arribat l’hora de governar-nos, però per això ens cal tota la força, tant a les urnes com als carrers.

No fallem a la cita amb la llibertat.

Des de l’esquerra per la independència.

El Cavall de Troia
David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet

“L’ANC no forma part de cap candidatura. Com a entitat favorable a la independència de Catalunya, difondrà informació de totes les candidatures compromeses amb la independència i amb el caràcter plebiscitari del 27S”.

One comment on “Missatges finals de “Junts pel sí” i la CUP

Els comentaris estan tancats.